En het verhaal ging verder …

In 1973 begon Louis De Schutter in de Driehoekstraat te Zandhoven met een schrijnwerkerij, die al snel evolueerde tot een zaak gespecialiseerd in keukens, badkamers, ingemaakte kasten en algemene interieurinrichting.

In 1992 stapten zijn dochter Beatrix en zoon Johan ook mee in de zaak. Dit was de verderzetting van een bloeiend familiebedrijf.

In 1998 verhuisden ze naar een grotere werkplaats op de site van de vroegere Melkerij te Zandhoven. Hierdoor ontstond weer meer ruimte voor vernieuwing waardoor de uitbouw tot een modern machinepark tot stand kwam.

In 2008, na het overlijden van Beatrix lukte het toch weer de draad op te pikken om zo haar positieve toon verder te zetten in de zaak.

Sinds enkele jaren werkt ook Johan's echtgenote Inés volop mee in de zaak. Als kleuradviseur en interieurstyliste tracht zij de klanten ook een extra service aan te bieden.

 

De Schutter vandaag …

Op dit moment bestaat De Schutter uit een team van 15 enthousiaste medewerkers. Heel deze evolutie doorlopen maakt dat De Schutter Keukens een toonaangevend bedrijf is geworden in zijn klasse met een hoge kwaliteitswaarborg en oog voor vakmanschap en afwerking. Reeds meer dan 40 jaar wordt er gestreefd naar perfectie en een optimale service garantie naar de klant toe.

Alles wordt zorgvuldig in eigen atelier vervaardigd en vervolgens gemonteerd bij de klant door onze eigen vakmannen.